La Comissaria de la Policia Nacional de La Seu d'Urgell ha expedit entre els mesos de març i desembre de l'any passat 286 TIEs, Targetes d'Identitat d'Estrangers, en el primer any de funcionament d'aquest servei a la capital de l'Alt Urgell.
Ara fa tot just un any que el servei es va posar en marxa per donar resposta a una reivindicació plantejada per l'ajuntament de la ciutat.
La Comissaria de la Policia Nacional de Les va expedir l'any 2019 unes 420 TIE, i La Comissaria de Lleida, per la seva banda, 15.866. De manera que al conjunt de la demarcació es van expedir més de 16.000 targetes d'identitat d'estrangers al llarg del 2019.
Pel que fa a la tramitació del DNI, la Policia Nacional va expedir l'any passat un total de 58.688 documents nacionals d'identitat, dels quals 7.700 a la Seu d'Urgell. Pel que 10 de cada 100 DNIs expedits a la demarcació de Lleida es van tramitar a la capital de l'Alt Urgell.
Amb relació als passaports, segons dades facilitades per la Policia Nacional, l'any 2019 es van tramitar un total de 20.507 passaports. Dels quals un 8,7% es van expedir a La Seu d'Urgell.