El projecte espais AMICC ja ha aconseguit aixecar una altra persiana al centre històric de Tremp. Es tracta d’un local al carrer Doctor Roure. A més té la peculiaritat que l’aparador ha estat dissenyat entre 2 comerços, que han decidit unir els seus productes per donar-los visibilitat.

Un dels comerços que ha participat en l’obertura d’aquest aparador ja té el seu establiment al casc antic de Tremp, i formar part del projecte ho veu com una manera de donar llum a la zona.

També l’Ajuntament ha utilitzat un dels aparadors cedits per promocionar la campanya Pallars, terra de corder.
Aquesta iniciativa té una doble implicació, la de propietaris de locals tancats amb possibilitat de lloguer o venda i la de comerciats que es volen fer cura d’un altre aparador a banda del seu comerç.

Parlen al vídeo: LAIA FIGUERA, TÈCNICA DE COMERÇ AJUNTAMENT DE TREMP - SÍLVIA FITÉ, FLORISTERIA VIOLETA