L'estació de Masella ja ha anunciat el tancament de la temporada d'esquí nocturn, la setena. Com acostuma a fer quan arriba el mes de març, els seus reposables posen punt i final a l'activitat ja que el dia es va allargant i l'estat de la neu no és l'adequat.
Així, doncs, aquest dijous de 18 a 20 h i dissabte de 18,30 a 21 h seran els darrers dos dies que Masella oferirà esquiar de nit.
En un comunicat, l'estació ha fet una valoració positiva de l'afluència d'esquiadors que s'han apropat a les pistes després de la posta del sol. S’ha pogut esquiar de nit durant 4 mesos, és a dir, desembre, gener, febrer i març, amb nits repartides entre els dijous, els dissabtes i alguns festius de les festes de Nadal.
L'oferta d'après-ski, amb la gastronomia de muntanya, s'ha consolidat amb la bona acceptació dels plats típics dels Alps (fondues i raclettes) i dels Pirineus (trinxats i brases) servits al Restaurant del Pla de Masella. També a peu de pistes s'han organitzat sessions de música en directe i festes al llarg de la temporada i per complementar l'equí.
Recordem que l'estació cerdana ofereix tretze pistes amb un circuit de deu quilòmetres i 420 metres de desnivell.