Un miler d’infants participaran aquest dissabte a la trenta-vuitena edició de l’Olimpíada Flamisell de la Pobla de Segur. Un esdeveniment lúdico-esportiu que s’ha convertit en un referent a la demarcació de Lleida i que cada any aplega participants de diferents centres educatius de Catalunya, concretament enguany de 25.

La jornada es divideix en 2 formats segons les edats. Els més petits fan miniatletisme, un tast de les diferents proves d’atletisme adaptades a l’edat, i a partir d’aleví ja és competició d’atletisme.
L’Olimpíada, a més, porta molt moviment arreu del poble.

Amb 38 anys a l’esquena, l’Olimpíada comença a passar de generació en generació, i els que fa uns anys competien, ara acompanyen els seus fills i filles a participar.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA ROY, TÈCNIC D’ESPORTS DE LA POBLA DE SEGUR