La Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà torna a oferir enguany cursos de formació gratuïta sobre les tecnologies de la informació i comunicació. Per aquest mes de març, ha programat una sessió dedicada a les tauletes digitals. Concretament, el dilluns 16 a la tarda s'oferirà a aquells que ho desitgin una formació per aprendre a utilitzar aquests aparells que ja formen part del dia a dia.
El curs tindrà una durada de tres hores i començarà a les cinc de la tarda.
La inscripció és gratuïta i s'ha de fer a la mateixa biblioteca per telèfon o bé presencialment. Això sí, els participants han de tenir almenys 16 anys. De fet, la majoria de persones que s'hi inscriuen són major de 55 anys, un col·lectiu que sovint té més dificultats per saber utilitzar les noves tecnologies.
Recordem que la biblioteca de Puigcerdà organitza periòdicament aquest tipus de formacions sense cost. En altres ocasions s'han donat a conèixer funcions bàsiques dels telèfons intel·ligents, de com utilitzar el correu electrònic o com millorar la fotografia digital.