L'Associació de Dones de Cerdanya celebra enguany els seus 25 anys d'història. L'entitat, formada per dones de l'Alta i la Baixa Cerdanya, va néixer amb l'objectiu de donar visibilitat a aquest col·lectiu i lluitar per als seus drets i reconeixements. Al llarg d'aquests anys, l'agrupació ha col·laborat en diferents projectes.

Com cada any, l'entitat organitza diferents actes per aquest diumenge 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. A dos quarts de dues, es llegiran tres manifestos feministes a la plaça de l'ajuntament de Puigcerdà: un de l'associació de Dones, un altre el llegirà una agrupació que ajuda al poble saharaui i un tercer anirà a càrrec de l'Assemblea de Joves de la comarca, que per primer cop participarà a l'acte.

A la nit tindrà lloc el tradicional sopar de dones a l’Hotel Park de Puigcerdà, on hi acostumen a assistir una vuitantena de comensals.

Parlen al vídeo: NATI BALADA, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ DONES CERDANYA