Més de 90 persones vinculades al sector del turisme al Pallars Jussà s’han aplegat aquest dilluns a la nit a la cinquena Festa del turisme de Viu Jussà. Un esdeveniment que vol ser un punt de trobada i de reconeixement al compromís dels empresaris del sector vers el territori i des d’on es volen marcar línies de futur a seguir per fer créixer la comarca. Precisament s’ha destacat el bon nombre de pernoctacions durant el 2019, que gairebé dobla la xifra del 2013.

L’acte compta amb una activitat relacionada amb el patrimoni de la comarca, enguany ha estat l’observació del cel fosc. I es fa un reconeixement a una figura que ha estat cabdal a l’hora de vetllar pel desenvolupament del Pallars Jussà, en aquest cas l’homenatge a estat a Àngel Portet.

També s’elegeix la portada de la nova guia Viu el Jussà, que enguany inclourà com a novetats la relació i mapa de senders de la comarca i la categorització de les activitats per nivells.

Parlen al vídeo: JOSEP PALAU, PRESIDENT ASSOCIACIÓ APAT