El ple de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell ha avalat de manera definitiva el conveni marc de col•laboració per a desenvolupar el grau en ciències de l'Activitat física i l'Esport de la Universitat de Lleida a la ciutat. L'acord s'ha sotmès a algunes modificacions per adequar-se al text que també han donat llum verda altres institucions implicades en el projecte com són la Universitat de Lleida i la Diputació de Lleida.

El canvi més significatiu és que el document no especifica que la Diputació de Lleida aportarà 4 milions d'euros al projecte, motiu pel qual CompromísXLaSeu s'ha abstingut, a diferència de la votació el passat ple que va votar a favor. La CUP, per la seva part, ha mantingut la seva posició en contra.

Tot i que no consta al text, la Diputació de Lleida s'ha compromès aportar els 4 milions d'euros. A més, l'equip de govern assenyalen que el projecte definitiu s'efectuarà quan s'hagi firmat el conveni marc, és a dir, una vegada estigui assegurat el finançament del projecte.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL - CARLOTA VALLS, REGIDORA COMPROMÍSXLASEU - XÈNIA ANTONA, REGIDORA CUP LA SEU D'URGELL