A banda de la primera semifinal de lliga d'adults, la pista de gel de Puigcerdà ha acollit aquest cap de setmana un altre esdeveniment d'hoquei. Parlem del torneig U10 que ha aplegat una vuitantena de nens i nenes de sis equips diferents: el Majadahonda, el Valdemoro, el Logroño, el Barça i els dos del CG Puigcerdà.
Els equips han jugat un total de deu partits cadascun. Els seus organitzadors destaquen el bon nivell que s'ha vist al llarg del torneig, on el més important no és el marcador. De fet, no es compten els gols ni hi ha classificació final, sinó que del que es tracta és de posar en pràctica les bases d'aquest esport i sumar experiències.

El CG Puigcerdà ha comptat amb dos equips representants: el groc i el negre. És la prova de la bona salut que tenen les categories infantils. Des del club estan convençuts que el creixent interès per escollir aquest esport va estretament lligat amb els bons resultats que aconsegueix l'equip sènior.

No és la primera vegada que la Federació Española d'Esports d'Hivern escull Puigcerdà com a seu d'aquest tipus de tornejos infantils. A banda de la vessant més esportiva, aquests dies de formació permeten als joves jugadors relacionar-se amb la resta d'equips, fins i tot a casa, ja que alguns dels nens i nenes desplaçats han estat acollits per les famílies dels jugadors locals.

Parlen al vídeo: ALBERT CASAS, ENTRENADOR U10 CG PUIGCERDÀ