Aquest dilluns es licita les obres d’adequació de l’entorn de l’hangar de l’estació de trens de la Pobla de Segur. Fa uns dies va passar per ple l’acord d’aprovació del conveni a signar entre Ferrocarrils de la Generalitat i l’ajuntament per la cessió parcial de l’hangar. La idea és utilitzar l’exterior de l’edifici i part de l’interior per fer un museu ferroviari amb maquinària exposada a l’aire lliure.

Ja fa un temps que Ferrocarrils va adequar l’hangar i hi va habilitar un espai per als seus treballadors que fan el servei diari de la línia Lleida-La Pobla. Ara, dins del projecte de la mateixa empresa de donar a conèixer la història i el patrimoni de la companyia s’han projectat diferents espais museïtzats. Un d’ells és el de la Pobla, que es farà conjuntament amb el consistori a través del Pla de Foment i les obres del qual es preveuen iniciar en els propers mesos, ja que el 31 de setembre han d’estar finalitzades.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR