L'equip sènior masculí del Club Gel Puigcerdà va confiar dissabte en les seves possibilitats i ha protagonitzat la sorpresa del cap de setmana. Els nois de Barnola van derrotar a casa el favorit a la lliga, el Barça hockey gel, en el primer partit de les semifinals.
Amb una graderia pràcticament plena, els ceretans van saltar a la pista amb un objectiu clar. Malgrat els blaugranes es van avançar en el marcador a pocs minuts de començar, Muñoz en superioritat i Granell després van capgirar-lo. En el segon temps, novament Granell va sumar un gol més per als locals que ho deixava encara tot per decidir en el darrer període.
El darrer tram començava amb el 3-1 a favor dels ceretans. Va estar marcat per les expulsions i el Puigcerdà va haver de jugar bona part del temps amb un home menys. Tot i això, Muñoz va sorprendre el rival colocant el marcador en 4-1. En la mateixa superioritat el Barça anotava un gol que posava de nou emoció, però un equip local amb molt suport per l'afició va saber patir fins al darrer moment i acabar el partit amb un 4-2. Així, doncs, primer punt de l'eliminatòria cap a casa.
Ara la semifinal es traslladarà a Barcelona on es jugaran els dos propers partits. El primer que en guanyi dos serà qui passarà a la gran final. Tot i tenir una victòria a favor el CG Puigcerdà tindrà la difícil tasca de ser el primer equip de l’any que aconsegueix guanyar a casa dels blaugranes, una missió gens fàcil.
En l’altre encreuament el Txuri Urdin va guanyar a la pista del Jaca.
L'equip femení, però, no va tenir la sort dels seus companys i ha sumat dues derrotes que el deixen fora de la lluita pel títol de lliga. Dissabte van plantar cara a les favorites de Majadahonda, amb un 3-1, i diumenge va acabar amb un 5-1. Malgrat un marcador en contra, les noies han fet un debut en la competició per emmarcar. Ara, esperen rival en la fase classificatòria de la copa del rei que es disputarà les següents setmaneqs. Mentrestant els dos equips madrilenys de la competició, Majadahonda i Valdemoro, disputaran el títol de lliga.