Derrota inesperada del Cadí La Seu davant del cuer de la lliga. Un triple in extremis d'Ariadna Pujol ha forçat la pròrroga, però no hi ha hagut miracle urgellenc.
Embutidos Pajariel Bembibre ha trencat la ratxa de tres victòries consecutives de les urgellenques. Les vint-i-tres pèrdues de pilota i la falta d'intensitat defensiva de les locals, han permès a les lleoneses anar per davant al marcador gairebé tot el partit. El primer parcial ha estat el millor de les urgellenques amb el lideratge de Laura Peña i secundada per Tinara Moore.
A partir del segon període, les visitants han estat molt superiors en intensitat controlant el rebot ofensiu i encert des de la línia exterior. I poc abans del descans, ensurt de la pivot urgellenca. Moore ha patit un esquinç, tot i que ha pogut acabar el duel i ha estat la màxima anotadora del partit amb 17 punts.
A la represa, les visitants han ampliat la renda fins als 13 punts. El Bembibre dominava, però les urgellenques no han tirat la tovallola. A dos minuts del final, 11 punts de diferència, i reacció èpica de les locals que ha conduït a la pròrroga. I la precipitació de les urgellenques ha marcat en el desenllaç. El resultat final ha estat de 77 a 81.

Tot i la derrota, el Cadí La Seu es manté sisè. Els rivals directes de les urgellenques, l'Ensino, i Araski, també van perdre en els seus respectius partits corresponents a la 22 jornada de lliga.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - JOSE JESUS VÁZQUEZ, ENTRENADOR EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE