Reoberts els dos carrils de la carretera N-260 al Pont de Bar. La circulació ha quedat normalitzada aquest divendres al migdia, després de l'esllavissada de roques el passat 23 de gener que va obligar a tallar la via. El despreniment va ser a conseqüència de les intenses pluges associades al temporal Glòria.
Des del mateix dia de l'incident, es va habilitar pas alternatiu amb semàfors al quilòmetre 209 de l'eix Pirinenc.
Durant aquest temps, s'ha treballat per reforçar el talús i assegurar el vessant de la muntanya on va tenir lloc l'esllavissada. L'actuació s'ha executat amb caràcter urgent i ha consistit en l'ancoratge de 1.200 metres quadrats de malla d'alta resistència per al reforç i contenció del vessant de la muntanya. També s'han perforat uns mil metres de barres d'acer per millorar l'estabilitat del talús.
A tota la zona afectada, s'ha instal•lat una malla de triple torsió. Es tracta d'un sistema de tensió i contenció de talussos habitual en infraestructures viàries.
La inversió a càrrec del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ascendeix a 332.000 euros .