El Cadí La Seu es troba aquest dissabte amb el cuer de la lliga l'Embutidos Pajariel Bembibre. Les urgellenques amb tres victòries consecutives ocupen la sisena posició.

El rival és teòricament inferior, però a la primera volta les urgellenques van perdre de 8 punts a la pista lleonesa. En aquella jornada, El Cadí La Seu era cinquè i el Bembibre era penúltim. Una situació a la classificació similar a l'actual. Un matx on va destacar l'encert de les lleoneses des de la línia de tres, que gairebé va doblar el percentatge de tir exterior de les urgellenques.

L'equip alt urgellenc té el dubte de la capitana, Georgina Bahí, per una indisposició amb febre.

A cinc jornades per acabar la fase regular, el Cadí La Seu té la possibilitat de mantenir la posició actual, empatat amb 11 victòries, amb l'Ensino que és setè i a tan sols un triomf de l'Araski, cinquè.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU