Un total de 220 persones han assistit a la cinquena edició del Cicle de conferències “Explica'm una història” que impulsen conjuntament el Grup de Recerca de Cerdanya, l'Arxiu i el Consell Comarcal. Aquesta xifra supera la de la passada edició, quan van ser 130 les persones que van assistir-hi. Des de l'Arxiu s'han mostrat molt satisfets de l'acollida i creuen que l'èxit es deu a les temàtiques escollides.

El cicle ha tingut lloc durant tres divendres al vespre del mes de febrer i sempre s'escullen temes de temàtica local que actualment s'estan investigant. Enguany s'ha parlat dels pobles desapareguts de la comarca, del pas d'Hanníbal i de la xarxa de camins històrics de Puigcerdà.
Veient la bona acollida que té cada any el cicle, els seus organitzadors aposten per mantenir-lo els divendres a les vuit.

Recordem que en un inici el cicle es va programar per al mes de novembre però, els seus impulsors van decidir traslladar-lo al febrer, ja que a la tardor ja hi ha moltes activitats de caire cultural. Així, doncs, la proposta seguirà formant part del calendari d'activitats d'aquest mes d'hivern.

Parlen al vídeo: EROLA SIMON, DIRECTORA ARXIU COMARCAL CERDANYA