L'ajuntament de Puigcerdà ha portat a terme un seguit d'actuacions de millora al Parc Schierbeck, aprofitant que s'ha buidat una part important de l'aigua de l'estany per fer properament l'extracció d'espècies invasores. Concretament, els treballs han consistit en refer els trams del mur perimetral del llac que amb els anys i l'erosió de l'aigua s'havien fet malbé.

A més, també s'ha aixecat de nou un tram del mur que envolta el parc, just davant de l'escola municipal de música, i s'ha millorat el camí de terra, ja que en èpoques de pluja s'hi formaven fàcilment bassals i zones amb fang.
Els treballs els ha portat a terme el personal de la brigada municipal i pràcticament ja estan enllestits.
Amb aquest tipus d'actuacions, l'equip de govern vol millorar una de les zones més concorregudes i emblemàtiques de la vila, on recordem no s’hi feia una remodelació significativa des del 1992, quan es va replantar part de l’arbrat.
El parc Schierbeck es va inaugurar el 1925. Va ser impulsat pel cònsol de Dinamarca a Barcelona a final del segle XIX, German Schierbeck, el qual es va fer una residència d’estiu a Rigolisa.

Parlen al vídeo: PERE VALIENTE, REGIDOR OBRES I SERVEIS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ