El Carnaval del 2020 ha abaixat el teló aquest dimecres al vespre. A la capital alt urgellenca la jornada ha engegat amb la processó de la llum i el silenci amb la Banda de Diables de l'Alt Urgell. Tot seguit, ha tingut lloc la cremada del rei carnestoltes i l'enterrament de la sardina.

La sardinada a càrrec de la Unió de Botiguers de La Seu d’Urgell ha clausurat la celebració. I La Germandat de Sant Sebastià ha cuinat uns 40 kg d'aquest peix. Dimecres de cendra ha tancat deu dies de programació d'activitats de carnaval de la ciutat.

Al sud de la comarca, a la localitat d'Oliana aquest dimecres també han cremat el carnestoltes i han celebrat el sopar de l'arengada.

Parlen al vídeo: MARC MORALES, VICEPRESIDENT DIABLES DE L'ALT URGELL - CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE DE SERVEIS CENTRALS I CULTURA