L'estació de La Molina es prepara per acollir, un any més, la Copa del Món d'IPC d’snowboard per a persones amb discapacitat. Els esportistes internacionals competiran els dies 2 i 3 de març en la modalitat de Snowboard Dual Banked Slalom (DBSL) a la zona del Torrent Negre. És el primer cop que es realitza una prova d’aquesta modalitat a tot el món. Aquesta és la segona temporada consecutiva que l'estació d'esquí dels Pirineus acull una Copa del Món d'IPC en la modalitat de Banked Slalom i enguany amb la novetat que serà en format Dual (2 esportistes baixant alhora en paral·lel).
A l’espera de confirmació definitiva dels equips internacionals participants per a l’edició d’enguany, la passada temporada hi van ser presents 13 països i es preveu superar aquesta xifra enguany.
La Molina té llarga tradició en curses IPC, ja que va ser la seu dels Mundials de Para Snowboard IPC l’any 2015 i dels Mundials d'Esquí Alpí IPC el 2013. També ha organitzat Copes del Món IPC, pràcticament cada temporada fonamentalment d’snowboard. Aquest interès en esdeveniments esportius per a persones amb mobilitat reduïda ha permès a l’estació fer les inversions necessàries per a convertir les seves instal·lacions en plenament accessibles i adaptades a turistes amb discapacitats.