L’onzena edició de la Rialp Matxicots ja escalfa motors. Aquest diumenge 1 de març comença el període d’inscripcions a les 4 modalitats de cursa que ofereix. Després d’una desena edició molt exitosa i amb moltes activitats per celebrar els 10 anys, l’onzena edició torna el 19 i 20 de setembre i carregada de novetats als recorreguts.
La principal novetat és el recorregut que dona a conèixer racons màgics de la Vall Fosca, es tracta del circuit de la Trail, el més llarg, 65 kilòmetres i 5500 metres de desnivell positiu. Però també hi ha la Marató de 45 km i 4.000 metres de desnivell positiu, amb un traçat molt alpí, la Mitja de 23 km i 1.600 metres de desnivell positiu, que novament oferirà un circuit vistós i divertit entre pobles i boscos, i la Caminada d’11 km i 700 metres de desnivell positiu que passa per la Vall d’Àssua i que cada any aplega més participants.
Una cursa que té la peculiaritat i l’encant de comptar amb un extens grup de voluntaris de tota la comarca.
Les inscripcions des de l’1 de març i fins al 30 de juny compten amb preu especial, a partir d’aquesta data i fins al tancament, el 31 d’agost, s’incrementarà.