La Fundació Adis i el Club Bàsquet Llívia Puigcerdà estan preparant un nou projecte d'integració: la creació d'un equip de bàsquet format per persones amb discapacitat psíquica. Serà la primera iniciativa esportiva d'aquestes característiques que neix a la comarca i l'objectiu principal és oferir a aquest col·lectiu una activitat social, esportiva i de lleure.

El projecte es troba en una fase inicial on es pretén donar a conèixer la proposta a totes les famílies de la comarca per tal de poder formar ben aviat l'equip. Els seus impulsors no s'han marcat un mínim de jugadors però sí que creuen que amb 6 o 7 ja els permetria iniciar els entrenaments. Des de la fundació Adis animen a tots els interessats a apuntar-s'hi.

Quan l'equip estigui ja consolidat, la intenció es entrenar regularment, possiblement a Puigcerdà, i competir en diferents tornejos de la zona.
La presentació oficial del projecte es farà el mes vinent a la seu de la Fundació Adis.

Parlen al vídeo: RICARD ROBLES, MONITOR FUNDACIÓ ADIS