La licitació del projecte executiu de les obres de reforma i ampliació del museu de la Conca Dellà està prevista durant el mes d’abril. Fet que significa que durant aquest estiu i tardor s’executarà l’obra, que ha de finalitzar abans del 15 de desembre.

Els dos pols importants que treballa el museu són la paleontologia i el patrimoni romà de la conca. En les dos vessants es vol promoure la recerca i investigació i la divulgació.

L’obra té un pressupost que ronda els 400.000 euros que es financen a través d’un fons FEDER de la Unió Europea d’àmbit comarcal per a la dinamització turística, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i de l’Ajuntament d’Isona.
Tot i que es preveu que durant l’estiu el museu estigui tancat per obres, es podran visitar peces com el coll de dinosaure i es faran activitats relacionades amb el patrimoni del museu.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, alcaldessa d’Isona i Conca Dellà