Sant Romà d’Abella, al municipi d’Isona i Conca Dellà, ha estrenat les reformes de l’estudi. El local social ha comptat amb un rentat de cara tan exterior com interior que l’ha convertit en una sala polivalent de gran ús pels seus veïns i veïnes. La celebració de la guixa n’és un exemple.

La reforma del local social ha tingut un cost d’uns 22.000 euros, dels quals 16.000 han estat subvencionats per Governació i la resta els ha assumit el consistori. A més les obres han comptat amb l’ajuda dels veïns i veïnes.

S’ha arreglat la instal·lació elèctrica i a l’exterior s’ha pintat la façana. Ara, seran els veïns qui decidiran l’ús que volen donar a l’espai, ja sigui mantenir-ho com a local social per les seves activitats o bé que doni el servei de bar a poble.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ