El ball de tarda i l’enterrament de la sardina han tancat la festa de carnaval a Sort, al Pallars Sobirà. Una de les festes de carnaval més multitudinàries de la zona i amb activitats durant 6 dies per a tots els gustos i edats on l’única consigna és festa i diversió.
Però abans d’acomiadar el carnaval fins d’any vinent, les diferents colles han desfilat aquest dimarts a la tarda pels carrers de Sort al ball de la Passa i lluint les seves disfresses i carrosses.
La festa ja va començar dijous passat amb l’elaboració del facit de carnaval, divendres amb l’entrega del Requincuà a l’Alcalde del carnaval, i de dissabte a dimarts cercaviles, activitats infantils, jocs i molta música i disbauxa.
Al llarg d’aquests 6 dies de festa, centenars de persones han gaudit del carnaval a Sort i no ha faltat imaginació a l’hora de buscar disfresses.