L’Ajuntament de La Pobla de Segur ja està ultimant la redacció del projecte executiu de la segona fase de les obres del Parc Boixareu. Projecte que comporta treure el camp de futbol del centre del poble. Es preveu que a mitjans de març es pugui treure a exposició pública i licitar l’obra durant la primavera per fer-la durant l’estiu.

La idea de l’Ajuntament és concentrar tota la zona esportiva del poble en un mateix espai, cap a l’estació, on ja actualment hi ha diversos equipaments esportius.

Aquesta segona fase, que preveu la finalització de la remodelació de la zona del parc, no la construcció d’un nou camp de futbol, contempla un pressupost d’un 310.000 euros. L’obra forma part de la subvenció de Foment del turisme i el termini per executar-la és el 31 de setembre.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR