Només falten tres dies per a la celebració de la Festa del Trinxat de Puigcerdà i a l'Oficina de Turisme hi queden poques entrades. Des que es van posar a la venda el passat 5 de febrer, el ritme de venda de tiquets per assistir a aquesta cita gastronòmica no ha parat i ja només queden una quarantena de places lliures de les 900 entrades que es posen cada any a la venda.

Des de l’oficina de Turisme han explicat que a banda de veïns i veïnes de Puigcerdà i la resta de la comarca, a la festa del Trinxat també hi assisteixen comensals d’altres punts del Pirineu, Andorra o Barcelona. A més, en els últims anys han detectat un interès creixent entre els joves per assistir al sopar.

La Festa del Trinxat començarà a les 9 i, com sempre tindrà lloc al poliesportiu. Al ser la 25a edició, s'ha escollit un menú amb els plats i productes que han agradat més al llarg d'aquests anys. El Trinxat, com no podria ser d'una altra manera, tornarà a ser el plat estrella.
A banda del sopar, la festa comptarà amb ball, un photocall i sortejos.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ BARRAGAN, TÈCNICA TURISME PUIGCERDÀ