Oliana ha celebrat aquest dilluns la jornada central del Carnaval. Un centenar de persones han participat en la rua que enguany ha comptat amb una xaranga. Abans d'iniciar el recorregut a la plaça del Lledoner hi ha hagut l'arribada del rei carnestoltes que donat la benvinguda des del balcó de l'antiga casa de la vila.

La desfilada de comparses ha transcorregut pel nucli antic olianès, i ha acabat al Pavelló. Allà, ha tingut lloc el concurs de les disfresses, i un sopar al qual hi han participat unes dues-centes persones, i per tancar la nit, una sessió de discomòbil.

El dinar popular que se celebra el dimarts de carnaval és l'acte amb més afluència, aplega prop de cinc-centes persones. La festa clou dimecres de cendra amb el sopar de l'arengada a les vuit del vespre al costat de l'ajuntament.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA D'OLIANA