Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat quatre veïns de Barcelona d'entre 22 i 33 anys com a presumptes autors de diversos furts, dels quals tres tenen antecedents per fets similars. Els detinguts haurien robat 11 anoracs valorats en uns 2.500 euros.

Els Mossos d'Esquadra van ser alertats des d'una botiga del nucli comercial de la vila per la presència d'uns joves que podien estar relacionats amb un furt de principi d'any. Agents de paisà van localitzar-los i van comprovar com un d'ells portava alguna cosa amagada sota la jaqueta. Va resultar ser una mena de faixa amb cinc jaquetes encara amb l'alarma i etiquetes de dues botigues, amb un valor de 910 euros.

Els detinguts tenien les claus d'un vehicle d'alta gamma estacionat a la plaça Sta Maria on hi havia tres jaquetes més, de 630 euros, que també havien estat robades. Finalment, els Mossos van relacionar dos dels joves amb un furt del 4 de gener. En aquell cas s'havien extret tres jaquetes valorades en 970 euros.