Vistiplau de la Diputació de Lleida i de la UDL, Universitat de Lleida perquè La Seu d'Urgell imparteixi el grau en Ciències de l'Esport. El consell del Govern de la UDL va aprovar la setmana passada el conveni marc per desenvolupar INEFC a la capital alt urgellenca, especialitzat en la formació d'esports de natura. El plenari de la diputació d'aquest mes de febrer també ha validat l'acord per al futur campus INEFC – Pirineus a La Seu d'Urgell amb els vots favorables de l'equip de govern, Esquerra i JXCat, i amb l'abstenció d'Unitat d'Aran i En Comú Podem. Per la seva part, Ciutadans i PSC, hi ha votat en contra. Els socialistes ja van manifestar el seu vot en cas de no retirar-se aquest punt de l'ordre del dia.
Unes aprovacions necessàries per tirar endavant el projecte, que ha de permetre que La Seu d'Urgell esdevenir una ciutat universitària.

El conveni marc també compta amb la participació de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat i l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC).

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE DE SERVEIS CENTRALS I CULTURA