La pista de gel ceretana ha acollit aquest cap de setmana la Copa Puigcerdà de Patinatge Artístic, que ha comptat amb una setantena de patinadors i patinadores. El CEPAP hi ha estat representat amb 20 joves esportistes, els quals han obtingut bons resultats. Anna Bertan s'ha proclamat guanyadora en la màxima categoria, la Júnior ISU, mentre que Mireia Puntí i Sara Monteagudo han finalitzat 1a i 2a respectivament en la categoria Advance Novice Femení. En Basic Novice Femení, Laila Queiruga ha quedat subcampiona, mentre que Laura Izquierdo l'ha seguit al podi. En Intermediante Novice, Sandra Tor i Pau Vilella s'han proclamat guanyadors en Femení i Masculí.
A banda dels patinadors i patinadores locals, la Copa Puigcerdà, que s'ha celebrat tant dissabte com diumenge al matí, ha comptat amb esportistes del FCB, del CEGVA i de l’ACG.