Pas important del Cadí La Seu per classificar-se per al playoffs pel títol de lliga. Les urgellenques han guanyat a la pista del Ciudad La Laguna Tenerife per 72 a 83. Encadenen la tercera victòria, exhibint solidesa defensiva i encert en atac.
Des de l'inici les urgellenques han portat el control del marcador, gràcies a l'encert de Jovana Nogic, un dels noms propis del partit. El final del primer quart s'ha igualat a 20 punts, pels triples de les locals. Al segon parcial les visitants han comès molts errors. El partit semblava que es trencava 34 a 26. Però les urgellenques han aguantat i al descans la diferència a favor de Clarinos era de 6 punts.
A la represa, gir el guió. Un 0-7 de sortida on les urgellenques han mostrat ser més intenses en defensa. Tot i que ha estat un quart irregular, que s'ha tancat amb quatre punts a favor de les visitants.
El darrer període, moment per sentenciar el partit on ha destacat l'aler del Cadí, Irati Etxarri. Les urgellenques han elevat la renda fins als 13 punts. A tres minuts del final, assolien eo seu màxim avantatge de 14 davant la impotència del Tenerife.

La base Laura Peña ha firmat el seu millor matx, un partit amb l'absència de Sydnye Wiese per qüestions personals.

Amb el triomf, les urgellenques se situen a la sisena posició amb dues victòries de marge sobre el primer equip fora del playoffs. El Mann-filter Casablanca, que ha perdut davant el València en la 21a jornada de lliga.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU