Aquest dilluns al matí han començat les obres d’estabilització del talús de la C-13, a l’alçada del municipi de Llavorsí, on hi va haver l’esllavissada el passat mes de desembre. Per tal de realitzar aquestes obres durant dos setmanes la via tindrà talls intermitents a la circulació entre setmana.

S’ha intentat adequar els horaris de tancament i el transport escolar, ja que el tall comença sempre a tres quarts de nou del matí, un cop han passat les línies de transport. I des del territori el que es reclama que sigui una solució definitiva. Però al mateix temps, es demana que hi hagi un manteniment constant d’aquest i altres trams, ja que hi ha zones de despreniments al llarg de la via.

El govern destina més d’un milió i mig d’euros per reparar i estabilitzar el talús. Es preveu que les obres puguin finalitzar al mes de maig. Tot i que les afectacions més grans a la circulació seran aquestes dos primeres setmanes.

Parlen al vídeo: JOSEP VIDAL, ALCALDE DE LLAVORSÍ - CARLOS ISUS, PRESIDENT C.C. PALLARS SOBIRÀ