Aquest cap de setmana moltes poblacions pallareses han celebrat el carnaval. Una celebració que s’allarga fins dimarts, ja que alguns centres educatius, com els de Tremp, Sort i d’altres pobles del Pallars Sobirà fan festa.
A Tremp i a la Pobla de Segur el dia fort de carnaval va ser dissabte on es va fer la cercavila de carrosses i comparses, on les diferents colles van lluir les seves disfresses.

Tan a la Pobla de Segur com a Tremp la participació és molt variada, i a la rua si sumen colles de totes les edats. A més, a causa de la gran participació que els últims anys està tenint el carnaval, l’Ajuntament de la Pobla es planteja ampliar el programa.

A banda de la rua, les carrosses i comparses també es preparen un espectacle. La festa acaba amb el ball de disfresses.

Parlen al vídeo: LEO MELGAREJO, REGIDOR FESTES TREMP - ELOI TIRVIÓ, REGIDOR FESTES LA POBLA DE SEGUR