La capital alt urgellenca ha celebrat aquest dissabte els actes centrals del carnaval. Una celebració que ha engegat la germandat de sant Sebastià amb la cantada de l'estudiantina pels carrers del mercat de la ciutat. Tot seguit, la cercavila amb la banda i cor de l'institut Brudieu. El judici del rei carnestoltes ha clausurat les activitats del matí.

A la tarda, a la plaça Catalunya s'ha donat el tret de sortida a la rua de carnaval que enguany ha estrenat recorregut amb l'arribada a la Pista Polivalent. Allà s'ha ofert un berenar amb coca i xocolata. També s'han lliurat els premis dels guanyadors de la rua.

El Carnaval acaba dimecres de cendra, dia 26.

La sardinada posarà punt final a la programació. Tindrà lloc al Passeig de Pasqual Ingla a les 9 de la nit, i anirà a càrrec de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell i la Germandat de Sant Sebastià.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE DE SERVEIS CENTRALS I CULTURA