Olga Escoll, cap de llista de Compromís pel Pont de Suert i tinent alcalde de l’Ajuntament, ha estat rellevada del càrrec de portaveu del seu grup polític. Càrrec que passa a ocupar el número 2 de la llista, Juan Rodríguez, i la suplència anirà a càrrec d’Antonio Torres.
Olga Escoll ha confirmat a aquest mitjà que la comunicació referent al tema la va tenir fa un mes via telefònica. Però que no ha rebut cap comunicació escrita abans d’assabentar-se’n pels mitjans de comunicació.
Per la seva banda, Juan Rodríguez, el que serà ja en el proper ple del mes de març el portaveu oficial de Compromís pel Pont de Suert, ha comentat que ja no van veure amb bons ulls que la cap de llista entrés al govern de Junts pel Pont de Suert. Diu que des de llavors han treballat pel canvi de portaveu, però que per motius burocràtics, la confirmació oficial no ha arribat fins ara. També passa a formar part de les diferents comissions i ja han entrat 3 mocions per al proper ple.