La Vall de Boí tornarà a ser escenari aquest mes de juliol dels campionats del mon d’Skyrunning. La fita se celebra del 9 al 12 de juliol a l’entorn del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant i en el marc del Buff Mountain Festival. Un esdeveniment que és molt més que curses, ja que engloba tot un conjunt d’activitats per a tota la família.

Ja s’està treballant en l’organització del festival i de les carreres, les quals ja tenen les places obertes fa dies i les inscripcions van a bon ritme.

Barruera, es convertirà durant aquests dies de juliol en l’epicentre del skyrunning mundial. Un esdeveniment clau per donar a conèixer encara més el patrimoni natural i cultural de la Vall de Boí i la seva riquesa gastronòmica, entre altres.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ