Com cada any, els alumnes de les escoles Alfons I i Llums del Nord, de la llar d'infants municipal i de la fundació Tallers han protagonitzat la rua infantil de Carnestoltes de Puigcerdà. Els nens i nenes i els seus mestres han desfilat pels carrers del nucli urbà, mentre els veïns i veïnes els han acompanyat. La desfilada ha finalitzat, com sempre, a la plaça de l’ajuntament. Allà, representants de les diferents classes han volgut dir la seva i han aprofitat per demanar millores als seus centres educatius i a la vila en genera i per fer peticions divertides a mares pares i mestres. Seguidament, el Rei Carnestoltes ha llegit el pregó de la festa i ha acabat acomiadant-se i prometent que tornarà l'any que ve.

Les disfresses d’enguany han tornat a ser molt variades: vaques, gats, cotxes de carreres, pintors, municipis cerdans, exploradors o Charlottes, han estat alguns dels temes que han escollit. Des dels centres educatius animen els nens i nenes a participar en l’elecció de la disfressa i, en alguns casos, a confeccionar-se-la.
A la tarda, els alumnes de l'escola Vedruna han celebrat el Carnestoltes al pati. La temàtica que han escollit han estat els aliments.

Parlen al vídeo: REI CARNESTOLTES