Després de superar dissabte un rival directe per als playoffs de lliga al Palau d'Esports, al Cadí La Seu se li presenta un nou repte per tal d'aspirar a la fase final d'aquesta competició. Les urgellenques, setenes, juguen a la pista de Ciudad de la Laguna Tenerife el vuitè classificat.

Ambdós equips presenten els mateixos números: deu victòries, deu derrotes i amb una dinàmica positiva en els dos últims partits.

Les urgellenques busquen estar bé en defensa i dominar el ritme de joc, en un matx que consideren que serà competit.

Cal assenyalar que a la primera volta, el Cadí La Seu es va imposar al Tenerife per 24 punts. Un partit que també destaca l'encert de Tinara Moore. La pivot del Cadí amb 24 punts va ser la màxima anotadora d’aquella vuitena jornada de lliga.
Altres qüestions relatives al club, la Fundació Bancària La Caixa i el Sedis Bàsquet han renovat la col·laboració amb el projecte social Sedis Airam per la temporada 2019 / 2020. Un projecte guardonat per fomentar els valors de l’esport inclusiu amb el premi de l’esport de l’Alt Pirineu i Aran de l’any 2019 que atorga la Generalitat de Catalunya.

Parlen al vídeo: XAVI MIÑAMBRES, PREPARADOR FÍSIC DEL CADÍ LA SEU