“Tant tu com jo. Practiquem la igualtat” és la campanya per fomentar la igualtat entre dones i homes que ha engegat el consell comarcal del Pallars Sobirà. El projecte s’enfoca a través de l’experiència personal, posa en valor les experiències de persones de la comarca que són exemples d'igualtat.

La campanya té sis protagonistes. Sis vivències de persones que, en diferents aspectes, representen un canvi de paradigma.

Cada mes, durant 3 mesos, es revelaran dos protagonistes de la campanya.
El projecte compta amb material imprès, cartells i postals, que es distribuirà als diferents municipis de la comarca; però també se’n farà ressò en l’àmbit digital, a través de xarxes socials i amb una pàgina web, on hi ha els protagonistes i tot el contingut teòric per apropar els conceptes relacionats amb la igualtat a tothom.

Parlen al vídeo: CARLOS ISUS, PRESIDENT C.C. PALLARS SOBIRÀ - ROSA MARIA PLA, PARTICIPANT DE LA CAMPANYA