El club de cúrling de Cerdanya competeix aquest cap de setmana a Jaca, en la màxima categoria masculina d'aquest esport a nivell estatal. Seran els jugadors més joves del club els encarregats d'afrontar aquest repte. Aleix Raubert, Xavier Campos, Marc Morralla, Joel Ruíz i Oriol Gastó, seran els integrants del conjunt de Puigcerdà.
El president de l'entitat, Carles de Moxó, ha explicat que tenen experiència, tot i la seva joventut i que estan molt preparats. De Moxó ha volgut treure pressió als esportistes júniors recordant que l’objectiu del Curling Puigcerdà Pànxing és la permanència a la màxima categoria.
Malgrat tot, l'equip jugarà amb aspiracions de títol, en aquesta competició que es desenvoluparà en dues jornades. La primera d’elles és la que se celebra aquest cap de setmana i la segona, i última, se celebra també a la pista de gel de Jaca, del 6 al 8 de març.
En total hi participaran deu equips. En el campionat anterior, el del 2019, els cerdans van tenir els play-offs pel títol a tocar i van quedar en una destacada cinquena plaça.