Llum verda al projecte de construcció d’un nou aparcament i la formació d’una nova pista d’esquí a l’estació de Port Ainé, impulsat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. La Comissió territorial d’urbanisme de l’Alt Pirineu, ho ha aprovat aquest dimecres.
L’aparcament estarà situat a la cota 2000 de l’estació i tindrà una capacitat per 326 vehicles. El projecte preveu 2 plataformes amb una superfície total de 8726 metres quadrats. Per accedir-hi s’habilitarà un nou vial que començarà a la carretera i que tindrà 300 metres de llarg i 5 d’ample. L’accés per vianants es farà a través d’unes escales existents. En dies de molta afluència d’esquiadors, les tres zones actuals d’aparcament són insuficients.
També es projecta una nova pista d’esquí de 150 metres de longitud i 10 metres d’amplada, que descongestionarà les que arriben actualment fins el remuntador.