Un total de 184 alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO de quatre centres de secundària de l’Alt Urgell han participat en la cinquena edició del Concurs de Dictat Plurilingüe. L’activitat, celebrada aquest dijous al matí a La Seu d’Urgell, s’emmarca dins del Pla Comarcal de Dinàmica Educativa.

Els dictats s’han realitzat per nivells i idiomes. La temàtica d’enguany ha estat l’ecologia.

En cada llengua i curs es premiarà el dictat amb menys faltes. Mentrestant, els alumnes que no realitzaven aquesta activitat ortogràfica han fet jocs lingüístics de sobretaula.

L’activitat ha estat organitzada conjuntament pel Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya, l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Com també l’ajuntament de la capital alt urgellenc i l’Associació Llibre del Pirineu, amb la col•laboració de l’Associació de Lleure de l’Alt Urgell (ALLAU).

Parlen al vídeo: MERCÈ SOLANELLES, DIRECTORA ESCOLA OFICIAL IDIOMES LA SEU