La sala d'exposicions La cuina acull Que nos zurzan fins a finals de febrer. Una mostra de l'artista urgellenca Sandra March que convida a reflexionar sobre els tabús de l'estètica, a partir de visibilitzar les cicatrius. Un treball que va engegar fa cinc anys a través de les xarxes socials per buscar persones disposades a compartir les històries de les seves ferides que han deixat marca.

Un conjunt de 30 peces que relaten uns fets que han deixat empremta, i que es maternitzen amb teixits.

També audiovisualment ha donat so i volum als sorgits.

I el tercer element del treball són les joies, l'element ornamental que simbolitza la superació.

March s'ha inspirat en la tècnica japonesa del Kintsugi, que repara les esquerdes de la ceràmica a través de la il·luminació de les imperfeccions. I l’alt urgellenca ha fet brillar el que es consideren imperfeccions de la pell.

Parlen al vídeo: SANDRA MARCH, ARTISTA