Les estacions d'esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han estrenat una nova versió dels mapes 3D interactius. El nou format d'aquests mapes, accessibles a través dels webs i de les aplicacions de les estacions, millora la navegació per l'entorn virtual de les instal·lacions i dota de més rapidesa la consulta dels serveis.
Les millores en els mapes han estat desenvolupades per la plataforma Skitude, que ha dissenyat una navegació fàcil per als visitants que es desplacen a les estacions tant a l'hivern com a l'estiu. D'aquesta manera, els mapes estan sincronitzats en temps real amb el comunicat de neu de cada estació i això permet consultar l'estat d'obertura de les pistes i dels remuntadors, a més de filtrar la cerca segons els interessos o activitats que s'hi vulguin desenvolupar.
Per a les persones interessades en l'esquí de muntanya, els nous mapes incorporen també el traçat dels 18 circuits.
Totes les estacions d'esquí i muntanya d'FGC treballen actualment en el procés de transformació digital completa de les instal·lacions i dels processos de captació i fidelització de clients de totes les seves estacions.