Tremp ha donat el tret de sortida a la Mobile Week als Pirineus. Una iniciativa que engloba les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça i que vol ser una reivindicació a les desigualtats que pateix el Pirineu en matèria de telecomunicacions.

Però també es veu com una oportunitat única per apropar el debat de la revolució digital a la població. Apropar la tecnologia a la ciutadania, fet que contribueix a transformar la societat, ja que és una eina de progrés i canvi.

Fins al 29 de febrer s’aniran fent en diferents poblacions de les 3 comarques ponències, tallers i activitats encarades a diferents públics amb la idea d’aproximar la tecnologia a tothom. També es compta amb la participació de les escoles, on els tècnics de cada comarca imparteixen tallers.

Parlen al vídeo: CARME BADIA, RESPONSABLE NOVES TECNOLOGIES TREMP - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP