Iniciada la campanya promocional 'Omple el teu tiquet i encistella amb la Unió de Botiguers'. Va dirigida als clients de la unió de botiguers de La Seu d'Urgell i vinculada a la participació del primer equip del Sedis Bàsquet a la copa de la reina.

Els usuaris dels comerços locals hi poden participar fins al 28 de febrer i guanyar diversos obsequis.

El sorteig dels premis es farà dissabte 29 de febrer a les 6 de la tarda en el marc dels partits programats al Palau d'Esports.

Concretament, l'entrega de premis es farà el 28 de març. És el segon any que es du a terme la campanya, preparada amb menys temps però amb el mateix objectiu que l’any passat.

La fase final de la copa de la reina es disputarà del 5 al 8 de març a Salamanca. El Cadí La Seu s'enfrontarà amb Spar Citylift Girona a quarts de final el divendres 6 de març a les 6 de la tarda. Les semifinals es disputaran dissabte dia 7; i la final, diumenge 8 de març.

Parlen al vídeo: JUAN CARLOS SALAS, PRESIDENT DE LA UBSU