A concurs la reforma de l'enllumenat públic i la xarxa elèctrica de la urbanització "El Clot de la Guineu" al nucli d'Oliana. Afectarà els carrers del Sàlzer, de la Serra, Clot de la Guineu, Josep de Calassanç i parcialment el carrer de la rasa. La substitució de la instal•lació representarà un estalvi energètic i econòmic de gairebé el 80%.

Es tracta de la primera fase del canvi de l'enllumenat públic del poble en un termini màxim de dos anys.

Els treballs tindran una durada de quatre mesos i un cost de 104 mil euros amb IVA. L'actuació serà finançada un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, un 25% per la diputació de Lleida i un 25% per l'ajuntament.
Una altra qüestió sobre il•luminació, és que el consistori olianès estudia la instal•lació de l'enllumenat públic en una part del polígon, que encara no disposa de llums a la via pública.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA D'OLIANA