Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona han renovat aquest dimarts el conveni de col·laboració, en el marc de l'11a Trobada d'Esquiadors a l'estació de la Molina. L'acord ofereix diferents ofertes i descomptes als associats, com ara vals 2x1 per la compra de forfets a les cinc estacions de Ferrocarrils, durant els mesos de març i abril o un 10% de rebaixa en la compra de forfets d'un dia en caps de setmana i festius.
Des de la federació d'hotelers s'han mostrat satisfets de poder renovar aquest convenir.

El president de l'entitat ha aprofitat per reclamar millores en les comunicacions, per tal de donar un impuls al sector del comerç i la restauració de Cerdanya.

Tal com han explicat els organitzadors, la trobada d'esquiadors va començar amb quatre amics i a dia d'avui arriba als 250 participants, que gaudeixen d'un esmorzar i una jornada d'esquí. Això és possible gràcies a l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, a la federació d'hostaleria de les comarques gironines i al grup FGC.

Parlen al vídeo: ANTONI ESCUDERO, PRESIDENT FEDERACCIÓ D'HOSTALERIA GIRONA