Aquest diumenge s’ha disputat a l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan la vint-i-vuitena edició de la cursa Certascan. Un esdeveniment esportiu que ha comptat amb la presència de prop d’una vuitantena de persones. Una prova que posa de manifest la qualitat de la neu i la zona per la pràctica d’esports de muntanya.

La competició té dos modalitats; un recorregut de 13 quilòmetres i mig i 2000 metres de desnivell positiu pels sènior masculí, i un altre de 8 quilòmetres i mig i 1200 metres de desnivell positiu per la resta de categories i la cursa popular. La sortida i arribada de les curses se situen al Refugi de la Pleta del Prat, a la vall de Tavascan.
La prova esportiva organitzada per l'Agrupe de Mataró juntament amb el Club Esquí Tremp forma part un any més de la Copa FEEC – Ferrino per equips.

Parlen al vídeo: VÍCTOR PERISÉ, CAP D’EXPLOTACIÓ DE TAVASCAN