El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha visitat aquest dissabte el Parc de Bombers Voluntaris de Puigcerdà, on ha mantingut una reunió de treball i ha visitat les instal·lacions. El conseller ha posat en valor la importància del servei que presta el cos i ha afirmat que és un referent de tots els parcs de bombers voluntaris. El titular d’Interior ha explicat totes les mesures que s'estan posant en marxa des del departament per donar suport als Bombers voluntaris.

Els bombers de Puigcerdà han agraït la visita del conseller i han aprofitat per transmetre-li propostes que millorarien la seva tasca.

Des del parc han confirmat que ben aviat sumaran quatre nous membres, que s'oferiran a la vintena de bombers que hi ha actualment.
A la visita també hi han estat presents bombers de la resta de cossos de la comarca.
Prèviament, el conseller Buch ha participat a la Junta Local de Seguretat de Puigcerdà, que ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament. Després de repassar totes les dades delinqüencials de l’any 2019, un cop més, es confirma que Puigcerdà és un municipi segur que està a la meitat de la mitjana dels fets ocorreguts arreu de Catalunya. Segons ha afirmat el conseller, la seguretat és també un dels atractius turístics de Puigcerdà. Aquesta conclusió també l'ha remarcat l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, qui ha confirmat la disminució de fets delictius al municipi.

Parlen al vídeo: MIQUEL BUCH, CONSELLER D'INTERIOR GENERALITAT - QUIM ARENAS, CAP PARC BOMBERS VOLUNTARIS PUIGCERDÀ