No hi han hagut sorpreses en l’última jornada de la lliga estatal d'hoquei gel. L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà ha caigut a casa contra el màxim favorit als títols, el Barça, que ha fet tots els mèrits per situar el marcador 4-7 i emportar-se el derbi.
El Barça va obrir el marcador i Granell també va anotar. Ràpidament, però, l'equip visitant va reaccionar amb el 2-1. Al segon període va pujar la intensitat. El Barça va començar posant més diferència al lluminós però els locals van reaccionar amb gols de Leon Tona i Boronat. El líder va anotar 2 gols més per distanciar-se. Muñoz, per això, va donar-li l'emoció necessària amb el 4-5 a finals del temps. L’últim terç es presentava interessant però els jugadors van abaixar les pulsacions. Els blau-granes van aconseguir, llavors, el definitiu 4-7.
L’altre partit de la jornada va acabar amb un 5-2 a favor d’un Txuri que també gaudirà del factor pista a favor. Així, doncs, les semifinals de la lliga queden decidides: Barça Hockey Gel-CG Puigcerdà i CHH Txuri Urdin-CH Jaca.
Per la seva banda, l’equip femení ha aconseguit una gran victòria, 5-2, contra el cuer, el Kosner Club Hielo Huarte. Amb aquesta victòria les noies es posen terceres mentre que resta un partit a casa per acabar la fase regular.